Glasschade in Rotterdam-Zuid. Tel: 010-7952765

  • ✅  24/7 bereikbaar
  •   Professioneel advies
  •   Glasmonteurs met ervaring    
  • ✅  Vakkundig uw glasschade herstellen

 

Het kan in eens gebeuren dat u ’s nachts of in het weekend schade heeft aan uw glas. Storm, inbraak, de deur slaat te hard dicht, er wordt iets door u ruit gegooid, er zijn een tal van oorzaken.

Geen probleem, A.S glashandel staat voor u klaar. Ook dan kunt u bij ons terecht dankzij onze 24 uur service in Rotterdam-Zuid.

Onze servicedienst A.S Glashandel is gevestigd in Rotterdam Hoogvliet. Langs de snelweg A15. 

Wanneer u buiten kantooruren belt komt u direct in contact met onze glasschade reparatie Tel: 010 7952765 hij/ zij zal de schade zo snel mogelijk voor u herstellen in Rotterdam-Zuid. Wij plaatsen een noodvoorziening van hout of glas en bestellen meteen de juiste beglazing, die op korte termijn zal worden geleverd en geplaatst. De meeste soorten glas hebben wij op voorraad. 

Vraag een gratis offerte aan via ons  Contact formulier. AS Glashandel neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 Isolatieglas 

 draadglas, enkel glas, figuurglas

Kijk even naar de situatie van het kapotte glas

Is het gevaarlijk, kunt u het glas afplakken, ruim kapotte stukken glas zoveel mogelijk op voor u veiligheid en maak foto’s voor de glasverzekering als u die heeft.Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouw verenigingen, aannemers en verzekering maatschappijen en monteren bijna alle soorten glas in Rotterdam-Zuid.

Verzekering

Een woonverzekering heeft vaak in hun pakket, glasschade of glasbreuk. A.S.Glashandel handelt dan het werk af met uw verzekering. Op de homepagina van de website A.S.Glashandel bij stap 2 staat het formulier van de akte van sessie voor uw verzekering.Vul de gegevens in van u en uw verzekeringsmaatschappij, A.S.Glashandel doet de financiële afwikkeling. Zo krijgt u als klant geen financiële rompslomp achteraf.