Ventilatieroosters

Voor een compleet assortiment van ventilatieroosters, merken Duco en Renson kunt u advies vragen.
Wij kunnen de roosters in elke maat en kleur leveren.
Raamventilatie, geluiddempende ventilatie en brandwerende ventilatie.

Waar u rekeningen moet houden.

  • Heeft u een heel oud rooster en is aan vervanging toe voor een nieuw ventilatierooster is de kans heel klein dat dit past. De nieuwe ventilatieroosters zijn veranderd in andere maten en past daardoor niet meer op het bestaande glas waardoor het dubbelglas ook vervangen moet worden.
  • U heeft nog geen ventilatierooster en u wilt dit laten plaatsen, Houd u er dan rekening mee dat er ook nieuw dubbelglas wordt geplaatst, omdat het dubbelglas iets lager wordt door het rooster.

Toelichting Ventilatierooster

Voor een goed binnenklimaat in een woning of een kantoorruimte zijn er twee zaken essentieel: vochthuishouding en de luchtkwaliteit.
Het ventileren is het verversen van lucht in een ruimte ontzettend belangrijk. Het kan gevolgen hebben voor uw gezondheid als de luchtkwaliteit niet goed is. De meeste mensen brengen ¾ van hun tijd binnen door. Woningen en gebouwen worden steeds beter geïsoleerd en dat zorgt weer voor minder luchtcirculatie. Een ventilatierooster zorgt er voor dat u aangenamer kunt wonen of werken. Een raam af en toe open zetten is niet voldoende om juist te ventileren.
24 uur per dag ventileren  met verse lucht zorgt voor een optimaal resultaat.
Zo kan er geen schimmel ontstaan en andere problemen kunnen voorkomen worden.

Verschillende kleuren

Standaard ventilatieroosters in twee in kleuren leverbaar. Standaard wit of aluminium kleur. In andere RAL kleuren ook leverbaar, maar in dat geval is de levertijd langer dan normaal.

Advies

Wij kunnen advies geven over de montage mogelijkheden, maar ook kunnen wij het volledig verzorgen van inmeten wat voor rooster u nodig heeft en het monteren van het glas.

Offerte aanvragen