A.S Glashandel. 

Wij bestaan sinds 2013 en zijn een jong en dynamisch bedrijf

Tel: 010 7952765

Op zoek naar een glashandel . Onze servicedienst A.S Glashandel is gevestigd in Rotterdam Hoogvliet. Langs de snelweg A15.

ENKEL GLAS

Enkel glas wordt ook wel floatglas genoemd. Alle glassoorten bestaan uit floatglas. Enkel glas is verkrijgbaar in verschillende diktes. Welke glasdikte voor u geschikt is, hangt af van waar u het voor gaat gebruiken. Vanwege de beperkte isolatie wordt er steeds minder gebruikgemaakt van enkel glas. We komen het voornamelijk nog tegen in oude panden. Woont u in een ouder pand en is dubbelglas geen optie? Dan is het plaatsen van voorzetramen een prima alternatief. Deze veranderen het aanzicht van uw woning niet, maar verminderen geluidsoverlast van buiten en kunnen het warmteverlies met maar liefst 50% reduceren. Voorzetramen kunnen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant worden geplaatst. Het is mogelijk de voorzetramen in de zomer weg te halen.

Draadglas vervangen

Dit is geen veiligheidsglas!!! Er heerst nog steeds onduidelijk rondom de classificatie van draadglas als veiligheidsglas. Er zijn namelijk overeenkomsten, maar wordt draadglas in de praktijk wel daadwerkelijk als veiligheidsglas gezien? Draadglas valt onder de letselveiligheidsklasse 3B3. Dit betekent dat dit niet meer als veiligheidsglas beschouwd wordt en ook zodanig niet meer toegepast mag worden.

Wat is draadglas. Draadglas is een glastype waarbij metalen draden als een rasterwerk zijn verwerkt in het glas. Bij engels, brute en spiegeldraadglas zijn deze metaaldraden verwerkt in een vierkant rasterpatroon. Het voordeel van dit rasterwerk is dat bij eventuele breuk van het raam de glasscherven bijeen worden gehouden. Het draadwerk biedt extra stevigheid aan de ruit en heeft daardoor een inbraakvertragende functie

Figuurglas

Het assortiment decoratief glas is uitgebreid en heeft veel mogelijkheden. U kunt naast figuurglas ook kruisroeden en glas in lood laten inbouwen in isolatieglas. Dit om uw woning een bepaalde uitstraling mee te geven. U kunt kiezen uit 46 soorten. Dus genoeg keuze.

Veiligheidsglas in Rotterdam

Wat verstaan we onder veiligheidsglas. Een bepaald gevoel van veiligheid kan beschermen of de veiligheid vergroten. Over wat voor soort glas praten we dan.
Gehard glas.
Dit is wel 5 keer harder dan normaal glas. Dit wordt heel snel afgekoeld in de productie. Als het breekt valt het in kleine stukjes/brokken uiteen. Het risico op snijwonden is heel klein.

Brandwerend glas.
Dit houdt de brand niet tegen, maar vertraagd wel van 30 min, 60 min, om te kunnen ontsnappen aan een brand.

Gelaagd glas.
In het gelaagde glas zijn één of meer lagen folie verwerkt, als het glas breek krijgt u een scheur of ster in uw ruit.
Vergelijkbaar met een auto voorruit. Het is ook inbraakrisico vertraagd.