A.S Glashandel Rotterdam en omstreken

  • ✅  24/7 bereikbaar                              
  •   Professioneel advies
  •   Glasmonteurs met ervaring    
  •   Vakkundig uw glasschade herstellen

Glasschade in Rotterdam-Prins Alexander. Voor spoed kunt u bellen naar Tel: 010-7952765

Wij bestaan sinds 2013 en zijn een jong en dynamisch bedrijf. Onze servicedienst A.S Glashandel is gevestigd in Rotterdam Hoogvliet. Langs de snelweg A15.

Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouw verenigingen, aannemers en verzekering maatschappijen en monteren bijna alle soorten glas. Voor u woning, winkel of bedrijfspand.

Heeft u glasschade, kijk even naar de situatie van het kapotte glas.

Is het gevaarlijk, kunt u het glas afplakken, ruim kapotte stukken glas zoveel mogelijk op voor u veiligheid en maak foto’s voor de glasverzekering als u die heeft. kunt bij ons terecht dankzij onze 24 uur service in Rotterdam-Prins Alexander. Wanneer u buiten kantooruren belt komt u direct in contact met onze glasschade reparatie. Tel: 010 7952765 hij/ zij zal de schade zo snel mogelijk voor u herstellen in Rotterdam-Prins Alexander. Wij plaatsen een noodvoorziening van hout of glas en bestellen meteen de juiste beglazing, die op korte termijn zal worden geleverd en geplaatst. De meeste soorten glas hebben wij op voorraad. 

Vraag een gratis offerte aan. A.S Glashandel neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 ➤➤➤Contact formulier

➤➤➤Isolatieglas 

➤➤➤draadglas, enkel glas, figuurglas en glas in lood

A.S glashandel plaatst veel glas producten aan onze klanten in Prins Alexander. Draadglas, dubbelglas, Isolatieglas, HR, HR++, enkel glas, satijnglas, figuurglas, gehard glas, gelaagd glas, spiegels, glas in lood, vensterglas en meer.

Verzekering

Een woonverzekering heeft vaak in hun pakket, glasschade of glasbreuk. A.S.Glashandel handelt dan het werk af met uw verzekering. Op de homepagina van de website A.S.Glashandel bij stap 2 staat het formulier van de akte van sessie voor uw verzekering.Vul de gegevens in van u en uw verzekeringsmaatschappij, A.S.Glashandel doet de financiële afwikkeling. Zo krijgt u als klant geen financiële rompslomp achteraf.

AS GLASHANDEL