Glasschade Nootdorp. Voor spoed bellen naarTel: 010-7952765

  • ✅ 24/7 bereikbaar                              
  •  Professioneel advies
  •  Glasmonteurs met ervaring    
  •  Vakkundig uw glasschade herstellen

Wij bestaan sinds 2013 en zijn een jong en dynamisch bedrijf. Onze servicedienst A.S Glashandel is gevestigd in Rotterdam Hoogvliet. Langs de snelweg A15.

Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouw verenigingen, aannemers en verzekering maatschappijen en monteren bijna alle soorten glas. Voor u woning, winkel of bedrijfspand

Het kan in eens gebeuren dat u ’s nachts of in het weekend schade heeft aan uw ruit. Storm, inbraak, er wordt iets door u raam gegooid, er zijn een tal van oorzaken. 

Heeft u glasschade, kijk even naar de situatie van het kapotte glas.

Is het gevaarlijk, kunt u het glas afplakken, ruim kapotte stukken glas zoveel mogelijk op voor veiligheid en maak foto’s voor de glasverzekering als u die heeft. U kunt bij ons terecht dankzij onze 24 uur service in Nootdorp.

Wanneer u buiten kantooruren belt komt u direct in contact met onze Glasschade reparatie, Tel: 010 7952765 hij/ zij zal de schade zo snel mogelijk voor u herstellen in Nootdorp. Onze wij plaatsen een noodvoorziening van hout of glas en bestellen meteen de juiste beglazing, die op korte termijn zal worden geleverd en geplaatst. De meeste soorten glas hebben wij op voorraad.

Vraag een gratis offerte aan. AS Glashandel neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 ➤➤➤Contact formulier

 ➤➤➤Isolatieglas  

 ➤➤➤draadglas, enkel glas, figuurglas en glas in lood

A.S glashandel plaatst veel glas producten aan onze klanten in Nootdorp. Draadglas, dubbelglas, Isolatieglas, HR, HR++, enkel glas, satijnglas, figuurglas, gehard glas, gelaagd glas, spiegels, glas in lood, vensterglas en meer.

Verzekering

Een woon/opstalverzekering heeft vaak in hun pakket, glasschade of glasbreuk. A.S.Glashandel handelt dan het werk af met uw verzekering. Op de homepagina van de website A.S.Glashandel bij stap 2 staat het formulier van de akte van sessie voor uw verzekering.Vul de gegevens in van u en uw verzekeringsmaatschappij, A.S.Glashandel doet de financiële afwikkeling. Zo krijgt u als klant geen financiële rompslomp achteraf.