A.S.Glashandel voor dubbelglas en isolatieglas

Wij bestaan sinds 2013 en zijn een jong en dynamisch bedrijf

Op zoek naar een glashandel in Spijkenisse. Onze servicedienst A.S Glashandel is gevestigd in Rotterdam Hoogvliet. Langs de snelweg A15. Ongeveer 10 minuten rijden naar Spijkenisse.

Onze glasservice in Spijkenisse

Snelle levering naar klanten
24/7 bereikbaar
Professioneel advies
Jarenlange ervaring

Wij plaatsen bijna alle soorten glas in Spijkenisse. Draadglas, dubbelglas, enkel glas, satijnglas, figuurglas, isolatieglas, gehard glas, gelaagd glas, vensterglas en meer. A.S Glashandel probeert voor zijn service in Spijkenisse bovenstaande punten te waarborgen. Zo bent u als klant verzekert van een goede dienst. Een vrijblijvende offerte, scherpe prijzen of een andere vraag, kunt u ons gewoon bellen 010 7952765 of naar onze storingsdienst na 17.30 uur. U wordt dan doorgeschakeld of vul het contact formulier in. Met onze servicedienst van A.S Glashandel staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Wij plaatsen een noodvoorziening bij u, zodat u als klant er veilig bij zit in de nacht en/of het weekend. In de meeste gevallen kunnen wij enkel glas direct voor u vervangen.Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouw verenigingen, aannemers en verzekering maatschappijen.

Informatie-isolatieglas   

Link: IsolatieglasVentilatieroosters

Voor een compleet assortiment van ventilatieroosters, merken Duco en Renson kunt u advies vragen. Wij kunnen de roosters in elke maat en kleur leveren. Raamventilatie, geluiddempende ventilatie en brandwerende ventilatie.

Toelichting Ventilatieroosters

Voor een goed binnenklimaat in een woning of een kantoorruimte zijn er twee zaken essentieel: vochthuishouding en de luchtkwaliteit. Het ventileren is het verversen van lucht in een ruimte ontzettend belangrijk. Het kan gevolgen hebben voor uw gezondheid als de luchtkwaliteit niet goed is. De meeste mensen brengen ¾ van hun tijd binnen door. Woningen en gebouwen worden steeds beter geïsoleerd en dat zorgt weer voor minder luchtcirculatie. Een ventilatierooster zorgt er voor dat u aangenamer kunt wonen of werken. Een raam af en toe open zetten is niet voldoende om juist te ventileren. 24 uur per dag ventileren  met verse lucht zorgt voor een optimaal resultaat. Zo kan er geen schimmel ontstaan en andere problemen kunnen voorkomen.

Figuurglas

Het assortiment decoratief glas is uitgebreid en heeft veel mogelijkheden. U kunt naast figuurglas ook kruisroeden en glas in lood laten inbouwen in isolatieglas. Dit om uw woning een bepaalde uitstraling mee te geven. U kunt kiezen uit 46 soorten. Dus genoeg keuze.

Het verschil tussen gelaagd en gehard glas

Wat verstaan we onder veiligheidsglas. Een bepaald gevoel van veiligheid kan beschermen of de veiligheid vergroten. Over wat voor soort glas praten we dan. Gelaagd glas bestaat uit twee of meer ruiten, die met elkaar zijn verbonden door een transparante en onzichtbare tussenlaag van folie=kunststof. Een voorruit van een auto is gemaakt van gelaagd glas. Het grote voordeel van gelaagd glas is dat er geen stukken glas uitvallen als het breekt. De kunststof tussenlaag houdt alles bij elkaar. Gelaagd glas is dus wel veiliger, maar niet sterker dan gewoon glas.
Gelaagd glas is aan te bevelen op al die plaatsen waar er een grote kans bestaat dat iemand door het glas kan vallen.

Gehard glas Gehard glas is ongeveer 5x zo sterk als gewoon glas van dezelfde dikte. Bij breken valt het glas uit elkaar in kleine stukjes, die geen of diepe wonden kunnen veroorzaken. Bijv. zoals een zijruit van een auto.
Waar is het goed om gehard glas te plaatsen. Op plaatsen waar glas snel kan breken, zoals een bushokje, tafelblad, douchedeur, inloopdouche, winkeldeur enz. Gehard glas kan ook nog eens tegen schokken en temperatuur verschillen.

Gehard glas kan niet meer bewerkt worden. Bewerking als snijden, slijpen of gaten boren moeten voor de thermische behandeling worden toegepast. Daarom wordt gehard glas slechts op bestelling geleverd.
Op basis van gewenste maatvoering en uitvoering wordt gehard glas in productie genomen en na korte tijd afgeleverd en geplaatst.

Wij herstellen alle soorten glas

Dubbelglas HR, HR++,
Geluidswerend glas
Tripelglas
Isolatieglas
Enkel glas
Gelaagd glas
Inbraakwerend glas
Draadglas
Zonwerend glas
Vensterglas

Andere glasproducten die wij plaatsen in Spijkenisse

Glas voor serre
Hardglazen deuren,
Spiegels
Satijn glas
Figuurglas
Glaslatten
Glas in lood
Warmtewerend glas
Voorzetramen
Ventilatie roosters
Brandvertragend glas
Kogelwerend glas
Gehard glas
Veiligheidsglas gelaagd met verschillende dikte.

Staat uw type glas niet in de bovenstaande lijst? Er is een grote kans dat wij u alsnog kunnen helpen.

Verzekering

Een woonverzekering heeft vaak in hun pakket een glasverzekering.
AS Glashandel handelt dan het werk af met uw verzekering.
Op de homepagina van de website AS Glashandel bij stap 2 staat het formulier van de akte van sessie voor uw verzekering.
Vul de gegevens in van u en uw verzekeringsmaatschappij, AS Glashandel doet de financiële afwikkeling.
Zo krijgt u als klant geen financiële rompslomp achteraf.