Heeft u belangstelling in ons glas?

Wij bestaan sinds 2013 en zijn een jong en dynamisch bedrijf.

A.S Glashandel

Op zoek naar een glashandel in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze servicedienst A.S Glashandel is gevestigd in Rotterdam Hoogvliet. Langs de snelweg A15. Ongeveer 20 minuten rijden naar Nieuwerkerk aan den IJssel.

Onze glasservice Nieuwerkerk aan den IJssel     

Snelle levering naar klanten
24/7 bereikbaar
Professioneel advies
Jarenlange ervaring

Wij plaatsen bijna alle soorten glas in Nieuwerkerk aan den IJssel. Draadglas, dubbelglas, enkelglas, satijnglas, figuurglas, isolatieglas, gehard glas, gelaagd glas, vensterglas en meer. A.S Glashandel probeert voor zijn service in Nieuwerkerk aan den IJssel bovenstaande punten te waarborgen. Zo bent u als klant verzekert van een goede dienst. Een vrijblijvende offerte, scherpe prijzen of een andere vraag, kunt u ons gewoon bellen 010 7952765 of naar onze storingsdienst na 17.30 uur. U wordt dan doorgeschakeld of vul het contact formulier in. Met onze servicedienst van A.S Glashandel staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Wij plaatsen een noodvoorziening bij u, zodat u als klant er veilig bij zit in de nacht en/of het weekend. In de meeste gevallen kunnen wij enkel glas direct voor u vervangen.

Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouw verenigingen, aannemers en verzekering maatschappijen en monteren alle soorten glas.

Informatie-isolatieglas   

Link:Isolatieglas

 Ventilatieroosters

Voor een compleet assortiment van ventilatieroosters, merken Duco en Renson kunt u advies vragen.
Wij kunnen de roosters in elke maat en kleur leveren. Raamventilatie, geluiddempende ventilatie en brandwerende ventilatie.

Toelichting Ventilatierooster

Voor een goed binnenklimaat in een woning of een kantoorruimte zijn er twee zaken essentieel: vochthuishouding en de luchtkwaliteit. Het ventileren is het verversen van lucht in een ruimte ontzettend belangrijk. Het kan gevolgen hebben voor uw gezondheid als de luchtkwaliteit niet goed is. De meeste mensen brengen ¾ van hun tijd binnen door. Woningen en gebouwen worden steeds beter geïsoleerd en dat zorgt weer voor minder luchtcirculatie. Een ventilatierooster zorgt er voor dat u aangenamer kunt wonen of werken. Een raam af en toe open zetten is niet voldoende om juist te ventileren. 24 uur per dag ventileren  met verse lucht zorgt voor een optimaal resultaat. Zo kan er geen schimmel ontstaan en andere problemen kunnen voorkomen worden.

Figuurglas

Het assortiment decoratief glas is uitgebreid en heeft veel mogelijkheden. U kunt naast figuurglas ook kruisroeden en glas in lood laten inbouwen in isolatieglas. Dit om uw woning een bepaalde uitstraling mee te geven. U kunt kiezen uit 46 soorten. Dus genoeg keuze.

Veiligheidsglas in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wat verstaan we onder veiligheidsglas. Een bepaald gevoel van veiligheid kan beschermen of de veiligheid vergroten. Over wat voor soort glas praten we dan.
Gehard glas.
Dit is wel 5 keer harder dan normaal glas. Dit wordt heel snel afgekoeld in de productie. Als het breekt valt het in kleine stukjes/brokken uiteen. Het risico op snijwonden is heel klein.


Brandwerend glas.
Dit houdt de brand niet tegen, maar vertraagd wel van 30 min, 60 min, om te kunnen ontsnappen aan een brand.
Gelaagd glas.
In het gelaagde glas zijn één of meer lagen folie verwerkt, als het glas breek krijgt u een scheur of ster in uw ruit.
Vergelijkbaar met een auto voorruit. Het is ook inbraakrisico vertraagd.

Wij herstellen alle soorten glas in Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Dubbelglas HR, HR++                           
Geluidswerend glas
Tripelglas
Isolatieglas
Enkel glas
Gelaagd glas
Inbraakwerend glas
Draadglas
Zonwerend glas
Vensterglas

Andere glasproducten die wij plaatsen

Glas voor serre                          
Hardglazen deuren
Spiegels
Satijn glas
Figuurglas
Glaslatten
Glas in lood
Warmtewerend glas
Voorzetramen
Ventilatie roosters
Brandvertragend glas
Kogelwerend glas
Gehard glas
Veiligheidsglas gelaagd met verschillende dikte.

Staat uw type glas niet in de bovenstaande lijst?
Er is een grote kans dat wij u alsnog kunnen helpen.

Verzekering

Een woonverzekering heeft vaak in hun pakket, glasschade of glasbreuk. AS Glashandel handelt dan het werk af met uw verzekering. Op de homepagina van de website AS Glashandel bij stap 2 staat het formulier van de akte van sessie voor uw verzekering.Vul de gegevens in van u en uw verzekeringsmaatschappij, AS Glashandel doet de financiële afwikkeling. Zo krijgt u als klant geen financiële rompslomp achteraf.