A.S.Glashandel voor isolatieglas

Wij bestaan sinds 2013 en zijn een jong en dynamisch bedrijf

Op zoek naar een glashandel in Rotterdam. Onze servicedienst A.S Glashandel is gevestigd in Rotterdam Hoogvliet. Langs de snelweg A15.

Onze glasservice in Rotterdam

Snelle levering naar klanten 
24/7 bereikbaar
Professioneel advies
Jarenlange ervaring

Wij plaatsen bijna alle soorten glas in Rotterdam. Draadglas, dubbelglas, enkel glas, satijnglas, figuurglas, isolatieglas, gehard glas, gelaagd glas, vensterglas en meer. 

draadglas, enkel glas, figuurglas

A.S Glashandel probeert voor zijn service in Rotterdam bovenstaande punten te waarborgen. Zo bent u als klant verzekert van een goede dienst. Een vrijblijvende offerte, scherpe prijzen of een andere vraag, kunt u ons gewoon bellen 010 7952765 of naar onze storingsdienst na 17.30 uur. U wordt dan doorgeschakeld of vul het Offerteformulier   (contact formulier) in. Met onze servicedienst van A.S Glashandel staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Wij plaatsen een noodvoorziening bij u, zodat u als klant er veilig bij zit in de nacht en/of het weekend. In de meeste gevallen kunnen wij enkel glas direct voor u vervangen.

Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouw verenigingen, aannemers en verzekering maatschappijen en monteren alle soorten glas.

Isolatieglas

Isolatieglas.Ook wel genoemd, dubbelglas of thermopane.

Tegenwoordig  wordt er in de nieuwbouw alleen nog maar isolatieglas gebruikt. Isolatieglas wordt ook wel genoemd, dubbelglas of thermopane. Bij renovatie van oude panden wordt het glas ook vervangen door isolatieglas. Wat is dat nu eigenlijk dubbelglas. Dat zijn twee glasplaten die een metalenkader luchtdicht verbonden zijn en deze ruimte heet spouw. De ruimte er tussen wordt gevuld met droge lucht.

Wat voor functie heeft nu isolatieglas. Er is zoveel keuze: standaard HR glas of een iets hoger rendement HR+ of een hoog rendement HR++ glas. Het laatste is trippelglas dit heeft drie glasplaten HR+++ dit wordt heel veel gebruikt in de Scandinavische landen. Het meest gebruikte glas wat geplaatst wordt is dubbelglas HR++.
In HR++ is een ruime keuze. Tussen de glasplaten kunt u kiezen voor droge lucht gevuld of met edelgas argon gevuld. Ook kunt u kiezen voor een onzichtbare coating voor een nog betere isolatiewaarde. Dubbelglas houd het geluid ook tegen wat een voordeel kan zijn voor geluidsoverlast. Als u voor dubbelglas kiest moet u wel rekening houden met ventileren. Wij kunnen boven het glas een ventilatierooster plaatsen als u dat wilt.
HR++ glas / isolatieglas is bijna altijd toe te passen in bestaande kozijnen. De dikte van het HR++ / isolatieglas wel afhankelijk van de bestaande kozijnen.

Advies

Wij kunnen advies geven over de montage mogelijkheden, maar ook kunnen wij het volledig verzorgen van inmeten van het isolatieglas tot het monteren van het isolatieglas.
Heeft u een oude woning met enkelglas en de sponning is te smal voor dubbelglas.
Daar is nu ook een oplossing voor met isolatieglas voor oude monumentale panden. Dit glas is wel een stuk duurder als normaal isolatieglas.

Montage

Om dubbelglas te plaatsen wordt er gebruik gemaakt van glaslatten
Glaslatten zijn van hardhout en in de grondverf gespoten.
Voor het afkitten gebruiken wij speciale beglazingskit.
Bel gerust voor meer informatie. Tel: 010-7952765

Ventilatierooster

Voor een compleet assortiment van ventilatieroosters, merken Duco en Renson kunt u advies vragen.
Wij kunnen de roosters in elke maat en kleur leveren.
Raamventilatie, geluiddempende ventilatie en brandwerende ventilatie.

Toelichting Ventilatierooster

Voor een goed binnenklimaat in een woning of een kantoorruimte zijn er twee zaken essentieel: vochthuishouding en de luchtkwaliteit.
Het ventileren is het verversen van lucht in een ruimte ontzettend belangrijk. Het kan gevolgen hebben voor uw gezondheid als de luchtkwaliteit niet goed is. De meeste mensen brengen ¾ van hun tijd binnen door. Woningen en gebouwen worden steeds beter geïsoleerd en dat zorgt weer voor minder luchtcirculatie. Een ventilatierooster zorgt er voor dat u aangenamer kunt wonen of werken. Een raam af en toe open zetten is niet voldoende om juist te ventileren.
24 uur per dag ventileren  met verse lucht zorgt voor een optimaal resultaat.
Zo kan er geen schimmel ontstaan en andere problemen kunnen voorkomen worden.

Kosten isolatieglas

Wanneer je kiest voor dubbelglas, ook wel genoemd, isolatie glas.
Wil je weten hoeveel jou dat gaat kosten.
De prijzen kunnen behoorlijk verschillen en hangen voor een belangrijk deel af van het soort glas dat u kiest.
Hoe hoger de isolatiewaarde of ook wel U-waarde genoemd, hoe hoger de prijs per m2.
De U-waarde per glassoort.
Dus hoe lager het getal, hoe hoger/beter de isolatiewaarde.
HR glas       isolerende coating spouw gevuld met droge lucht  waarde 1,6 – 2.0
HR+ glas     isolerende coating spouw gevuld met argon gas.
Spouwdikte  9 t/m 12mm waarde 1.2 t/m 1.6
HR++ glas  isolerende coating spouw gevuld met argon gas.
Spouwdikte  13mm of meer waarde 1.2
HR+++glas         0,6  (tripelglas).
Let wel: bovenstaand overzicht is globale inschatting, de U-waarde verschilt aanzienlijk door de dikte van het glas en hoe breed uw spouwdikte/kozijn is.

Samen stelling van glas

Glas wat is dat nu voor materiaal.
72,6% zand. 8,4% soda. 13% kalk. Dolomiet 4%. Aluinaarde 1%, Overig 1%.
De hoofdbestanddelen van glas zijn zand, kalk en soda. De glasprocedure: dit glasmengsel wordt onophoudelijk verhit tot 1000 graden in fusieoven. Wanneer het uit de oven komt, drijft het glas op een bad van tin.
Het oppervlak van het tin bad is uiterst vlak en produceert een perfect vlak glas blad. Het glas wordt langzaam gekoeld totdat het volledig hard is.

Figuurglas

Het assortiment decoratief glas is uitgebreid en heeft veel mogelijkheden. U kunt naast figuurglas ook kruisroeden en glas in lood laten inbouwen in isolatieglas. Dit om uw woning een bepaalde uitstraling mee te geven. U kunt kiezen uit 46 soorten. Dus genoeg keuze.

Satijn glas

Satijn glas is een veelzijdige glassoort die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.
Het is immers niet alleen een heel praktische glassoort, maar satijn glas is een glassoort die enige stijl en elegantie toevoegt aan een ruimte. Satijn glas wordt dan ook vaak gebruikt voor douchewanden, glazen keukenachterwanden en salontafels.

Veiligheidsglas in Rotterdam

Wat verstaan we onder veiligheidsglas. Een bepaald gevoel van veiligheid kan beschermen of de veiligheid vergroten. Over wat voor soort glas praten we dan.
Gehard glas.
Dit is wel 5 keer harder dan normaal glas. Dit wordt heel snel afgekoeld in de productie. Als het breekt valt het in kleine stukjes/brokken uiteen. Het risico op snijwonden is heel klein.
Brandwerend glas.
Dit houdt de brand niet tegen, maar vertraagd wel van 30 min, 60 min, om te kunnen ontsnappen aan een brand.
Gelaagd glas.
In het gelaagde glas zijn één of meer lagen folie verwerkt, als het glas breek krijgt u een scheur of ster in uw ruit.
Vergelijkbaar met een autovoorruit.  Het is ook inbraakrisico vertraagd.

Wij herstellen alle soorten glas in Rotterdam

Dubbelglas HR, HR++Geluidswerend glas
Tripelglas
Isolatieglas
Enkel glas
Gelaagd glas
Inbraakwerend glas
Draadglas
Zonwerend glas
Vensterglas

Andere glasproducten die wij plaatsen

Glas voor serre
Hardglazen deuren
Spiegels
Satijn glas
Figuurglas
Glas in lood
Warmtewerend glas
Voorzetramen
Brandvertragend glas
Kogelwerend glas
Gehard glas
Veiligheidsglas.

Staat uw type glas niet in de bovenstaande lijst?
Er is een grote kans dat wij u alsnog kunnen helpen.

Verzekering

Een woonverzekering heeft vaak in hun pakket een glasverzekering voor isolatieglas. A.S Glashandel handelt dan het werk af met uw verzekering. Op de homepagina van de website AS Glashandel bij stap 2 staat het formulier van de akte van sessie voor uw verzekering. Vul de gegevens in van u en uw verzekeringsmaatschappij, AS Glashandel doet de financiële afwikkeling. Zo krijgt u als klant geen financiële rompslomp achteraf.