Glas plaatsen van enkel glas naar dubbelglas

A.S Glashandel is opgericht in 2013 en wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Door veel tevreden klanten zijn wij uitgegroeid tot een erkend bedrijf in Rotterdam en omstreken. Onze servicedienst A.S Glashandel is gevestigd in Rotterdam-Hoogvliet. Langs de snelweg A15.

Voor het vervangen of reparatie van uw glas kunt u bij ons terecht. Van een enkele ruit tot het beglazen van een hele woning of kantoorpand.

Professioneel advies. Vakkundig uw glas herstellen.  24/7 Bereikbaar.

8

Jaren ervaring

1000

Tevreden klanten

9

Klanten vertellen

Dienstverlening in heel Zuid-Holland en omstreken vanuit Rotterdam-Hoogvliet

Het kan in eens gebeuren dat u ’s nachts of in het weekend schade heeft aan uw glas. Inbraak, storm, er wordt iets door uw ruit gegooid.
Ruitschade aan uw woning is altijd vervelend. De servicedienst van A.S Glashandel staat voor u klaar. Wij zijn er voor u tijdens noodgevallen. We zorgen voor een noodvoorziening en bestellen voor u een nieuwe ruit. Als deze binnen is, komen wij deze zo snel mogelijk plaatsen. Bent u verzekerd dan regelen wij de betaling bij uw verzekering.

Stappenplan 24/7 Dienst.

Stap 1

Bel 010 - 79 52 765 en maak een afspraak. Bij spoedgevallen, zoals inbraak of vandalisme, zorgt AS Glashandel ervoor dat er direct een monteur naar u toekomt. Ook midden in de nacht.

Stap 2

Vul in de tussentijd de akte van cessie in. Met dit formulier machtigt u uw verzekeringsmaatschappij de vergoeding van het glasherstel direct aan ons over te maken. Zo hoeft u zelf niets voor te schieten. Print het ingevulde formulier uit of stuur het per e-mail naar info@asglashandel.nl.

Stap 3

Onze monteurs plaatsen een noodvoorziening van hout of glas en bestellen meteen de juiste beglazing, die op korte termijn zal worden geleverd en geplaatst. De meeste soorten beglazing hebben wij op voorraad.

Stap 4

Na ontvangst van uw formulier zorgt AS Glashandel voor de financiële afhandeling. Uw verzekeraar betaalt ons direct. U hoeft dus zelf niets te betalen.

Ruitschade?

Vraag een gratis offerte aan voor uw kapotte glas via ons contactformulier. AS Glashandel neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. u kunt ons ook direct bereiken via het volgende telefoonnummer 010 – 79 52 765.

U heeft 10 jaar fabrieksgarantie op lek en blindslag op vaste delen.

Deze garantie geld alleen als er voldoende onderhoud is gepleegd aan de kozijnen waar het glas in is geplaatst.

24-uursservice

Ons team staat 24/7 klaar voor al uw glasschade!

Flexibel en snel ter plaatse

In noodgevallen zullen wij zo snel mogelijk te plaatse zijn!

Vakmanschap

Onze glaszetters hebben jaren ervaring en gaan zorgvuldig te werk.

Alles van A tot Z geregeld

AS Glashandel regelt alles. Van glaszetten tot de financiële afhandeling.

Verzekeringsmaatschappijen

Wij kunnen samenwerken met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen.