Glaszetter Vlaardingen

Heeft u een glaszetter nodig in Vlaardingen? Dat is geen probleem. Onze servicedienst is gevestigd in de buurt van Vlaardingen. Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op. Daarnaast leveren wij veel glas producten aan onze klanten in Vlaardingen. Met onze servicedienst van Glaszetter Vlaardingen/ AS Glashandel staat er een glaszetter 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar in Vlaardingen voor een noodgeval. Wij plaatsen een noodvoorziening bij u, zodat u als klant er veilig bij zit in de nacht en/of het weekend. Voor informatie kunt u altijd bellen naar 010 7952765. In de meeste gevallen kunnen wij enkel glas direct voor u vervangen.

Onze glasservice in Vlaardingen en omstreken

Snelle levering naar klanten in Vlaardingen.
24/7 bereikbaar
Professioneel advies
Jarenlange ervaring
AS Glashandel probeert voor zijn service in Vlaardingen bovenstaande punten te waarborgen. Zo bent u als klant verzekert van een goede dienst. Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouw verenigingen, aannemers en verzekering maatschappijen.

Glashandel/glaszetter Vlaardingen

Heeft u een glashandel nodig in de buurt van Vlaardingen? AS Glashandel uit Rotterdam Hoogvliet kan u helpen met uw glas probleem of wens. Heeft u een gebroken ruit en/of wilt u het glas laten vervangen? Dit is voor Glashandel Vlaardingen / AS Glashandel geen enkel probleem.
Scherpe prijzen
Professioneel advies
Glaszetters met ervaring

Wij herstellen alle soorten glas in Vlaardingen

Dubbelglas HR, HR++, geluidswerend glas, tripelglas, isolatieglas, enkel glas, gelaagd glas, inbraakwerend glas, draadglas, zonwerend glas, vensterglas.

Andere glasproducten die wij plaatsen

Enkelglas, glas voor serre, hardglazen deuren, spiegels, figuurglas, glaslatten, glas in lood, kogelwerend glas, gehard glas.
Veiligheid glas gelaagd met verschillende dikte.
Staat uw type glas niet in de bovenstaande lijst?
Er is een grote kans dat wij u alsnog kunnen helpen.

Isolatieglas/dubbelglas

Tegenwoordig wordt er in de nieuwbouw alleen nog maar isolatieglas gebruikt. Isolatieglas wordt ook wel genoemd, dubbelglas of thermopane. Bij renovatie van oude panden wordt het glas ook vervangen door isolatieglas. Wat is dat nu eigenlijk dubbelglas. Dat zijn twee glasplaten die een metalenkader luchtdicht verbonden zijn en deze ruimte heet spouw. De ruimte er tussen wordt gevuld met droge lucht.

HR++glas

Wat voor functie heeft nu isolatieglas. Er is zoveel keuze: standaard HR glas of een iets hoger rendement HR+ of een hoog rendement HR++ glas. Het laatste is trippelglas dit heeft drie glasplaten HR+++ dit wordt heel veel gebruikt in de Scandinavische landen. Het meest gebruikte glas wat geplaatst wordt is dubbelglas HR++. In HR++ is een ruime keuze. Tussen de glasplaten kunt u kiezen voor droge lucht gevuld of met edelgas argon gevuld. Ook kunt u kiezen voor een onzichtbare coating voor een nog betere isolatiewaarde. Dubbelglas houd het geluid ook tegen wat een voordeel kan zijn voor geluidsoverlast. Als u voor dubbelglas kiest moet u wel rekening houden met ventileren. Wij kunnen boven het glas een ventilatierooster plaatsen als u dat wilt. HR++ glas / isolatieglas is bijna altijd toe te passen in bestaande kozijnen. De dikte van het HR++ / isolatieglas wel afhankelijk van de bestaande kozijnen Wij kunnen advies geven over de montage mogelijkheden, maar ook kunnen wij het volledig verzorgen van inmeten van het isolatieglas tot het monteren van het isolatieglas. Heeft u een oude woning met enkelglas en de sponning is te smal voor dubbelglas. Daar is nu ook een oplossing voor met isolatieglas voor oude monumentale panden. Dit glas is wel een stuk duurder als normaal isolatieglas.

Montage

Om dubbelglas te plaatsen wordt er gebruik gemaakt van glaslatten Glaslatten zijn van hardhout en in de grondverf gespoten. Voor het afkitten gebruiken wij speciale beglazingskit. Bel gerust voor meer informatie.

Ventilatieroosters

Voor een compleet assortiment van ventilatieroosters, merken Duco en Renson kunt u advies vragen. Wij kunnen de roosters in elke maat en kleur leveren. Raamventilatie, geluiddempende ventilatie en brandwerende ventilatie.

Verzekering

Een woonverzekering heeft vaak in hun pakket, glasschade of glasbreuk. AS Glashandel handelt dan het werk af met uw verzekering. Op de homepagina van de website AS Glashandel bij stap 2 staat het formulier van de akte van sessie voor uw verzekering. Vul de gegevens in van u en uw verzekeringsmaatschappij, AS Glashandel doet de financiële afwikkeling. Zo krijgt u als klant geen financiële rompslomp achteraf.