Glaszetter Schiedam

GLASZETTER SCHIEDAM

Heeft u een glaszetter nodig in Schiedam? Dat is geen probleem. Wij zijn gevestigd in de buurt van Schiedam. Binnen een uur kan een glaszetter al in Schiedam zijn voor een noodgeval. Daarnaast leveren wij veel glas producten aan onze klanten in Schiedam. Onder deze producten vallen onder andere veiligheidsglas, isolatieglas. Maar ook overige glas soorten zoals enkel glas, figuurglas en zelfs voorzetramen kunnen gezet worden door een glaszetter van AS. Bent u gevestigd in Schiedam? Aarzel dan niet een neem snel contact met ons op. Met onze 24 uur service komt  een glaszetter vrijwel direct richting Schiedam om een noodvoorziening te plaatsen. Hiermee voorkomt u verdere schade. Met de aardige reviews van mensen uit onder andere Schiedam op Klantenvertellen scoren wij een 9/10.

GLASHANDEL SCHIEDAM

Onze werkzaamheden zijn door heel zuid-holland, dus ook in Schiedam. Wij zijn altijd bereikbaar voor glasschade met onze glasservice van 24/7. Het meeste glas hebben wij op voorraad en leverbaar in Schiedam, of anders maakt de glaszetter voor u een noodvoorziening. Voor informatie kunt u altijd bellen naar 010 7952765 Wij zijn gevestigd in Hoogvliet Rotterdam. Wij bieden goede service en kwaliteit en scherpe prijzen.

VEILIGHEIDSGLAS SCHIEDAM

In Schiedam kan een glaszetter de volgende veiligheidsglas leveren: Inbraakvertragend glas, draadglas, brandwerendglas, gelaagdglas.

ISOLEREN IN SCHIEDAM

Ook al ons isolatieglas is leverbaar in Schiedam. Wij hebben de volgende isolatieglas soorten: Dubbelglas, hr, hr+, hr++,hr+++ (tripelglas), geluidwerendglas, warmtewerendglas,ventilatieroosters.

OVERIGE PRODUCTEN IN SCHIEDAM

Overige glas producten die wij in Schiedam kunnen leveren: Enkelglas, glas voor serre, spiegels, figuurglas, draadglas, glas in lood, voorzetramen.

OVER ONS

  • Snelle levering naar klanten in Schiedam
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies
  • Glaszetter met ervaring

CONTACT OPNEMEN

Vul het contact formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

ErnaRotterdam

Anton heeft bij ons ruim 13m2 glas vervangen en wij zijn zeer tevreden. De communicatie ging vlekkeloos, de service is top en de kwaliteit van het werk wat is gedaan kan niet beter!

AnoniemVerborgen

Vakkundig en snelle levering weet waar hij over spreekt en super klantgericht, recht toe recht aan en wind er geen doekjes om, kort om Anton is een echte vakman.

JohnRotterdam

Anton is een zeer betrouwbare en goede glaszetter, is zeer snel met reageren. Hij heeft het werk boven verwachting goed uit gevoerd, voor een goede betaalbare prijs.

HansRotterdam

Vervanging van dakramen met vakmanschap gedaan. Door weersomstandigheden duurde het project iets langer dan gepland, maar dat kan je hem niet kwalijk nemen natuurlijk.

EPOC NederlandDen Bosch

Echt een top bedrijf. Snelle acties en goede terugkoppeling. Helemaal blij dat ik jullie heb gevonden.