Glaszetter Hellevoetsluis

Glaszetter Hellevoet-sluis

Op zoek naar een glaszetter voor alle soorten glas in Hellevoetsluis?

010 – 79 52 765

Glaszetter Hellevoetsluis

Heeft u een glaszetter nodig in Hellevoetsluis? Dat is geen probleem. Onze servicedienst is gevestigd in Rotterdam Hoogvliet. Langs de A15. Herstel van glasschade in heel Zuid- Holland en omstreken. Voor spoed gevallen staat onze servicedienst 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Voor informatie kunt u altijd bellen naar 010 7952765. Voor een noodvoorziening in Hellevoetsluis zijn wij binnen een uur ter plaatste, zodat u als klant er veilig bij zit in de nacht en/of het weekend. In de meeste gevallen kunnen wij enkel glas direct voor u vervangen.

Over onze glasservice in Hellevoetsluis

Snelle levering naar klanten in Hellevoetsluis.
24/7 bereikbaar
Professioneel advies
Jarenlange ervaring

AS Glashandel probeert voor zijn service in Hellevoetsluis bovenstaande
punten te waarborgen. Zo bent u als klant verzekert van een goede dienst.

Glashandel Hellevoetsluis

Heeft u een glashandel nodig in de buurt van Hellevoetsluis? AS Glashandel uit Rotterdam Hoogvliet kan u helpen met uw glas probleem of wens. Heeft u een gebroken ruit en/of wilt u het glas laten vervangen? Dit is voor AS Glashandel geen enkel probleem. Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouw verenigingen, aannemers en verzekering maatschappijen.

Veiligheidsglas Hellevoetsluis

Inbraakvertragend glas
Draadglas
Brandwerend glas
Gelaagd glas.
Isoleren
Ons isolatieglas is leverbaar in Hellevoetsluis.
Dubbelglas, HR, HR+, HR++
Tripelglas
Geluidwerend glas
Warmtewerend glas
Ventilatieroosters.
Overige producten
Overige glas producten die wij in Den Haag kunnen leveren:
Voorzetramen
Ventilatie roosters
Kogelwerend glas
Brandvertragend glas
Hardglazen deuren
Glaslatten
Veiligheid glas gelaagd met verschillende dikte
Warmtewerend glas
Enkelglas
Glas voor serre
Spiegels
Draadglas
Glas in lood

Gehard glas kan niet bewerkt worden

Bewerking als snijden, slijpen of gaten boren moeten voor de thermische behandeling worden toegepast. Daarom wordt gehard glas slechts op bestelling geleverd. Op basis van gewenste maatvoering en uitvoering wordt gehard glas in productie genomen en na korte tijd afgeleverd en geplaatst.

Veiligheidsglas in Hellevoetsluis

Wat verstaan we onder veiligheidsglas. Een bepaald gevoel van veiligheid kan beschermen of de veiligheid vergroten. Over wat voor soort glas praten we dan. Gehard glas. Dit is wel 5 keer harder dan normaal glas. Dit wordt heel snel afgekoeld in de productie. Als het breekt valt het in kleine stukjes/brokken uiteen. Het risico op snijwonden is heel klein. Brandwerend glas. Dit houdt de brand niet tegen, maar vertraagd wel van 30 min, 60 min, 90 min tot wel 120 min om te kunnen ontsnappen aan een brand. Gelaagd glas. In het gelaagde glas zijn één of meer lagen folie verwerkt, als het glas breek krijgt u een scheur of ster in uw ruit. Vergelijkbaar met een autovoorruit. Het is ook inbraakrisico vertraagd.

Figuurglas

Het assortiment decoratief glas is uitgebreid en heeft veel mogelijkheden. U kunt naast figuurglas ook kruisroeden en glas in lood laten inbouwen in isolatieglas. Dit om uw woning een bepaalde uitstraling mee te geven.

Ventilatieroosters

Voor een compleet assortiment van roosters, merken Duco en Renson kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de roosters in elke maat en kleur leveren. Raamventilatie, geluiddempende ventilatie en brandwerende ventilatie.

Kosten HR Glas of ook wel isolatieglas

Wanneer je kiest voor dubbelglas, ook wel genoemd, isolatie glas. Wil je weten hoeveel jou dat gaat kosten. De prijzen kunnen behoorlijk verschillen en hangen voor een belangrijk deel af van het soort glas dat u kiest. Hoe hoger de
isolatiewaarde of ook wel U-waarde genoemd, hoe hoger de prijs per m2.
De U-waarde per glassoort. Dus hoe lager het getal hoe beter de isolatie.
HR glas 1,8
HR+ glas 1,4
HR++ 1,1
HR+++ 0,6 (tripelglas).
Let wel: bovenstaand overzicht is globale inschatting, de U-waarde verschilt aanzienlijk
door de dikte van het glas en hoe breed uw sponning/kozijn is.

Verzekering

AS Glashandel handelt het werk af met uw verzekering. U vult de gegevens in van u en uw verzekeringsmaatschappij, ASGlashandel doet de financiële afwikkeling. Zo krijgt u als klant geen financiële rompslomp achteraf.

Betrouwbare glashandel in Hellevoetsluis

24/7 bereikbaar, ook in Hellevoetsluis.

Contact opnemen

Vul het contact formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!