A.S.Glashandel voor glasherstel

Wij bestaan sinds 2013 en zijn een jong en dynamisch bedrijf

Op zoek naar een glashandel voor glasherstel in Schiedam. Onze servicedienst A.S.Glashandel is gevestigd in Rotterdam Hoogvliet. Langs de snelweg A15. Ongeveer 10 minuten rijden naar Schiedam.

Onze glasservice glasherstel  in Schiedam     

Glasherstel
24/7 bereikbaar
Professioneel advies
Jarenlange ervaring

Glasherstel voor bijna alle soorten glas in Schiedam. Draadglas, dubbelglas, enkel glas, satijnglas, figuurglas, gehard glas, gelaagd glas, vensterglas en meer. A.S.Glashandel probeert voor zijn service in Schiedam bovenstaande punten te waarborgen. Zo bent u als klant verzekert van een goede dienst. Een vrijblijvende offerte, scherpe prijzen of een andere vraag, kunt u ons gewoon bellen 010 7952765

Op het gebied van glas en glasherstel bent u bij AS glashandel aan het juiste adres. Uw glas gebarsten of een constateert u een barst? Neem direct contact met ons op. Wij maken dan een afspraak met u voor wanneer we het glas bij u kunnen vervangen. Het kan gebeuren dat u ’s nachts of in het weekend glasschade oploopt. Ook dan kunt u bij ons terecht dankzij onze 24 uur service. Wij staan 24 uur per dag, voor u klaar. Wanneer u buiten kantooruren belt komt u direct in contact met onze dienstdoende monteur, hij/ zij zal de schade zo snel mogelijk voor u herstellen. Onze monteurs plaatsen een noodvoorziening van hout of glas en bestellen meteen de juiste beglazing, die op korte termijn zal worden geleverd en geplaatst. De meeste soorten beglazing hebben wij op voorraad. Vraag een gratis offerte aan voor glasschade herstel via ons contact formulier voor een gratis offerteAS Glashandel neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouw verenigingen, aannemers en verzekering maatschappijen en monteren alle soorten glas

Informatie-isolatieglas   

Link:Isolatieglas

Figuurglas

Het assortiment decoratief glas is uitgebreid en heeft veel mogelijkheden. U kunt naast figuurglas ook kruisroeden en glas in lood laten inbouwen in isolatieglas. Dit om uw woning een bepaalde uitstraling mee te geven. U kunt kiezen uit 46 soorten. Dus genoeg keuze.

Veiligheidsglas in Schiedam

Wat verstaan we onder veiligheidsglas. Een bepaald gevoel van veiligheid kan beschermen of de veiligheid vergroten. Over wat voor soort glas praten we dan.
Gehard glas.
Dit is wel 5 keer harder dan normaal glas. Dit wordt heel snel afgekoeld in de productie. Als het breekt valt het in kleine stukjes/brokken uiteen. Het risico op snijwonden is heel klein.

Brandwerend glas.
Dit houdt de brand niet tegen, maar vertraagd wel van 30 min, 60 min, om te kunnen ontsnappen aan een brand.
Gelaagd glas.
In het gelaagde glas zijn één of meer lagen folie verwerkt, als het glas breek krijgt u een scheur of ster in uw ruit.
Vergelijkbaar met een auto voorruit. Het is ook inbraakrisico vertraagd.

Wij herstellen alle soorten glas

Dubbelglas HR, HR++                           
Geluidswerend glas
Tripelglas
Isolatieglas
Enkel glas
Gelaagd glas
Inbraakwerend glas
Draadglas
Zonwerend glas
Vensterglas

Andere glasproducten die wij plaatsen in Schiedam

Glas voor serre                          
Hardglazen deuren
Spiegels
Satijn glas
Figuurglas
Glaslatten
Glas in lood
Warmtewerend glas
Voorzetramen
Ventilatie roosters
Brandvertragend glas
Kogelwerend glas
Gehard glas
Veiligheidsglas gelaagd met verschillende dikte.

Staat uw type glas niet in de bovenstaande lijst?
Er is een grote kans dat wij u alsnog kunnen helpen.

Verzekering

Een woonverzekering heeft vaak in hun pakket een glasverzekering. A.S.Glashandel handelt dan het werk af met uw verzekering. Op de homepagina van de website A.S.Glashandel bij stap 2 staat het formulier van de akte van sessie voor uw verzekering.Vul de gegevens in van u en uw verzekeringsmaatschappij, A.S.Glashandel doet de financiële afwikkeling. Zo krijgt u als klant geen financiële rompslomp achteraf.